От „Продължаваме промяната“ ще работят за стабилностОт "Продължаваме промяната" са

...
От „Продължаваме промяната“ ще работят за стабилностОт "Продължаваме промяната" са
Коментари Харесай

Кой иска и кой не да има предсрочни избори в България?

От „ Продължаваме промяната “ ще работят за непоклатимост

От "Продължаваме смяната " са подготвени за избори, само че преди този момент ще създадат всичко допустимо, с цел да не се стига до сходна развръзка. Това сподели в Ямбол началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков - Лена Бориславова. От Българска социалистическа партия изрично остават в ръководството, а водачът на ГЕРБ насочи остри рецензии, съобщи

От „ Продължаваме промяната “ ще работят за непоклатимост - в това увери Лена Бориславова в Ямбол, представена от БНР.

"Ще създадем всичко допустимо да не се стига до нови избори, тъй като би трябвало да има настоящо Народно заседание, което да одобри тези 22 закона, които да подсигуряват едни 13 милиарда, които да влязат в сметката на българските семейства и бизнеса “, съобщи Лена Бориславова, шеф на кабинета на премиера.

Засега от партията не са съсредоточени върху това да търсят заместници на напускащите министри. Важен е бюджетът.

„ Трябва да се водят диалози, не знам за имена, които се спрягат като номинации “, съобщи Милен Матев, ръководител на правната комисия.

„ Демократична България “ са срещу предварителни избори, а от Българска социалистическа партия потвърдиха, че към този момент в обединението не е обсъждано систематизиране на овакантените министерски места.

„ Не е обсъждано по какъв метод ще бъдат разпределени, нито коя от партиите какъв бранш би поел в ръководството “, сподели Георги Свиленски, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия за България.

Днес социалистите се събраха на пленума, с цел да обсъдят трусовете в страната и взеха решение, че ще предизвикват диалози с "Продължаваме смяната ", "Има подобен народ " и "Демократична България " за стратегия за ръководство на страната в границите на сегашната коалиция със период до края на годината.

А от ГЕРБ нямат упоритостта да се включват в каквото и да е ръководство.

„ Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление. На мен по ми е забавно и любопитно, какво ще стане след оставката. Тя е счупена страната " сподели Бойко Борисов, ръководител на ГЕРБ.

От ГЕРБ са подготвени за полемика за цените
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР