Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност двама 30-годишни мъже

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност двама 30-годишни мъже
Коментари Харесай

СРП обвини и задържа двама мъже за измама с нанесена имотна вреда за 120 000 лева

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност двама 30-годишни мъже за машинация, при която е нанесена имотна щета в размер на 120 000 лв..
 
На 18.06.2024 година в клон на банка в гр. София, обвиненият В.Ц. за да набави за себе си имотна полза възбудил у банков съветник подвеждане по отношение на самоличността си като кредитополучател, представяйки се за друго лице. С това предизвикал имотна щета на банката в размер на 60 000 лв..
 
На 09.07.2024 година в клон на банка в гр. София, обвиненият В.С. за да набави за себе си имотна полза възбудил у банков съветник подвеждане по отношение на самоличността си като кредитополучател, представяйки се за друго лице чрез персонална карта. С това  предизвикал имотна щета на банката в размер на 60 000 лв..
 
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 209, алинея 1 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване " отнемане от независимост " от 1 до 6 години.
 
С разпореждане на наблюдаващ прокурор В.С. и В.Ц. са арестувани за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка " задържане под стража " по отношение на двамата обвинени.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР