От Продължаваме Промяната поискаха информация от службите защо български депутат

...
От Продължаваме Промяната поискаха информация от службите защо български депутат
Коментари Харесай

От ПП питат службите защо български депутат е с черен печат за влизане в Украйна

От " Продължаваме Промяната " желаеха информация от службите за какво български народен представител е с черен щемпел за влизане в Украйна и на база на какви подозрения службите от Украйна са стигнали до това извънредно решение, предава bTV. 

Декларацията от името на парламентарната група беше прочетена от Росен Костурков от трибуната на Народното събрание.  " Ако в Народното събрание има хора, които прокарват ползи на непозната страна, то считаме, че това е същинска опасност за България ", съобщи той. 

Преди два дни, след завръщането си от украинския град Болград, водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че Украйна му е поставила черен щемпел и му е забранила да влиза в страната в идващите 10 години. 

" Не ни е известно в историята на Народно събрание да е имало различен подобен случай, в който депутат да получи черен щемпел, т.е. възбрана за престояване в свободна и демократична страна ", сподели Костурков. 

" Има ли опасности за националната сигурност, в случай че български народен представител с имунитет и достъп до секретна информация е обект на сходни враждебни дейности от друга страна? Какво вършат ДАНС, Държавна организация " Разузнаване ", военното разузнаване и Министерство на вътрешните работи и дали информацията, с която разполагат, е по-всеобхватна от изнесената в общественото пространство? ", питат от " Продължаваме Промяната ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР