От пресцентъра на Министерството на външните работи официално потвърдиха, че

...
От пресцентъра на Министерството на външните работи официално потвърдиха, че
Коментари Харесай

Официално потвърдиха самоличността на загиналите край Скопие! Георги Бошнаков бил наследник на знатен род от Белово

От пресцентъра на Министерството на външните работи публично потвърдиха, че точно семейство Бошнакови са умряли при злополуката в Северна Македония. Извършен е ДНК разбор, който потвърждава самоличността на жертвите.

Съпругът Георги Ангелов Бошнаков е родом от Белово, там е израснал и до последно обожавал да отдъхва на вилата си, намираща се на ул. " Христо Ботев “. Обичал да кани и посетители. Местните ще го запомнят като извънредно топъл, земен, радостен човек, умеел да поддържа връзка добре с всевъзможни хора. Така се държали и брачната половинка му Калина, както и двете им дъщери Гергана и Биляна. Често събирал близки и другари на раздумка под сенките на два огромни навеса в двора си. Никога не се хвалел с триумфите и благосъстоянието си.

Беловци научавали за това от други източници. Говори се, че имал още един аероплан, с изключение на " Чесна “-та, с която е умрял. През лятото посещавал и плажа в родния си град. За последно бил там в неделя, окосил тревата в двора и споделил, че бърза да потегля, тъй като замислил да заведе фамилията си на разходка.

Георги Бошнаков е единствен наследник на починалия към този момент инж. Ангел Бошнаков и педиатърката доктор Вера Бошнакова. Родът им е огромен и доста от хората в него са съумели и уважавани. Майка му е стара и много болна, а околните им се чудят по какъв начин ще понесе мисълта, че е изгубила едновременно и сина си, и снаха си, и двете си внучки, написа Блиц.

Бошнаков е огромен бизнесмен с няколко сполучливи бизнеса, в това число производства на плоскости и пелети от боклуци. Съпругата му Калина Корнажева е известна столична адвокатка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР