От ПП Воля първи посочихме, че има навлизане на темата

...
От ПП Воля първи посочихме, че има навлизане на темата
Коментари Харесай

Депутат и психолог с коментар за гей брошурата Любов без последствия

От Политическа партия Воля първи посочихме, че има нахлуване на тематиката за третия пол в учебните заведения. Най-вероятно има и други анкети и брошури с такива послания. Тайно пробват да се прекарат идеологии, които Конституционният съд отхвърля. Това съобщи в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия депутатът от „ Воля “ Елена Аксиева, във връзка публикуваната в ямболско учебно заведение гей листовка "Любов без последици ".

"Притесняваме резултата върху децата, които се постанова, а точно да се дефинират от ранна възраст. Децата стават все по-пасивни и комплицирани. Повечето информация и напън, с цел да решим какви да бъдем, кара децата да са пасивни. Тези модели не са най-хубавите за децата. Подобни брошури не се отразяват добре на детската душeвност - в пубертета, има интервал на изпробване, въпросът е да няма клатушкане. Самите учебни заведения имат психолози, които могат да оказват помощ на децата които усещат че са разнообразни ", сподели още по тематиката психологът Маргарита Баракчиева.

"Ние сме страна с обичаи и полезности, която се старае да възпитава в едни устои. Не се знае по какъв начин тези брошури ще се отразят на младежите. МОН си измиват ръцете ", добави депутатът от Воля.

"Трябва да има непоколебим надзор и мониторинг върху това, какво се спуска върху нашите деца. Така или другояче в часовете по биология има часове за полова ориентировка. Европа очевидно е болна, преди време имаше полезности ", приключи Елена Аксиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР