От ПП поставят условия за втория мандат, които не им

...
От ПП поставят условия за втория мандат, които не им
Коментари Харесай

Нинова: ПП поставя твърде много условия за кабинет

От Политическа партия слагат условия за втория мандат, които не им подсигуряват болшинство. Това съобщи лидерът на Българска социалистическа партия в Кюстендил, където е на обиколка на партийни структури, представена от партийния пресцентър. Тя скептично счита, че процедурата по сформиране на държавно управление се е забавила прекалено много, както с първия, по този начин и с втория мандат, и по този начин е изгубено политическо време.

В същото време, соцлидерът е изразила оптимистично мнение за сформиране на постоянно държавно управление с третия мандат. Даже чака президентът Румен Радев да го връчи на левицата, както неведнъж е правил в предишното – и всякога Българска социалистическа партия е претърпявала неуспех. „ Той (третият мандат – бел.ред.) е последният вероятен, а страната се нуждае от непоклатимост и държавно управление. Всичко е толкоз динамично, менят се нещата непрекъснато. Нека да забележим на кого президентът ще се спре. Ако е на нас, ще свикаме Националния съвет на партията и ще решим ", изясни Нинова.

Тя изрази вярата си, че президентът ще наложи несъгласие на съглашението, утвърдено от българския парламент, с което страната ни безплатно ще достави оръжия на Украйна. " Той неведнъж е правил изказвания, че това би ни въвлякло във война, а в този момент се оказва, че неговият длъжностен кабинет и неговият министър на защитата е подписал този контракт. Ако не го направи, ще търсим метод да сигнализираме Конституционния съд ", съобщи лидерът на Българска социалистическа партия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР