От повече от месец на телевизионните екрани грее Ергенът. Предаване,

...
От повече от месец на телевизионните екрани грее Ергенът. Предаване,
Коментари Харесай

Заслужава ли роза психическият тормоз?

От повече от месец на телевизионните екрани грее " Ергенът ". Предаване, което не одобряваме съществено, само че би трябвало, тъй като то демонстрира доста проблеми, които другояче необезпокоявано съществуват в нашето общество.

" Телевизионният сеир ", който е сниман в съседна Турция, доста бързо смени своето ампоа и към този момент не е занимателен. От игри и закачки към този момент преминахме до бой и явен душевен тормоз, който ни демонстрират продуцентите. 

Елисавета и Габриела, две от участничките в шоуто, се трансфораха в глас зад кадър, който озвучава всяко събитие, а мненията от занимателни станаха искрено обидни. Окачествявания като " маймун Пеши ", " крокодили ", " грозотии " и наложителното " селянки " станаха неизменима част от всеки епизод, което способства за неприятния усет, който  остава у фена.



Но дано поговорим за психическия тормоз, който се случва пред очите ни.

Става въпрос за непрекъснатото подхвърляне на обиди, груби смешки, погледи и подбив от същите тези две дами по адрес на по-пълната участничка във формата, която постоянно е докарана до сълзи и до моменти, в които пита: " Защо? ". В отговор на молбите ѝ това да спре, получава две неща: оправдания, че това са " просто смешки " и рози от продуцентите за насилниците й. 

Наднорменото тегло, неналичието на маркови облекла и филъри очевидно я вършат второ качество човек за двете коментаторки, които не стопират да й се смеят в лицето и да я наскърбяват. Продуцентите, чиято цел са високите рейтинги, дават доста екранно време на това, а в последния епизод станахме очевидци на много дълъг монолог на Елисавета, която разисква какъв брой доста яде Пам. 

 
   Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ергенът (@ergenat.btv)

Да, всяка жена, която се е записала за сходен вид предаване, знае къде отива и по тази причина няма да разясняваме модерната версия на битка в тиня, която видяхме по време на последния епизод и която ни връща години обратно в едни други времена, не особени удобни за дамите, само че то цялото предаване и концепцията, 25 дами да се борят за сърцето на 1 мъж, си е такава. 

Но желаеме да повдигнем въпросите: Нормално ли е да се търпи психическия тормоз в името на рейтинга? Достатъчно ли е извинението " но то е смешка, бе, Пам ", с цел да преглътнем обидните мнения и присмеха? Психическият тормоз заслужава ли роза? 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ергенът (@ergenat.btv)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР