От понеделник, 13 юни 2022г. се въвежда временна организация и

...
От понеделник, 13 юни 2022г. се въвежда временна организация и
Коментари Харесай

Промяна на движението в Казанлък от понеделник

От понеделник, 13 юни 2022г. се вкарва краткотрайна организация и сигурност на придвижването със затваряне на част от бул.„ Княз Александър Батенберг “ (северно) – едното пътно платно за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства както следва:

– в региона на кръстовището на бул.„ Княз Александър Батенберг “ с ул. “Славянска “.

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС по обходните улици и булеварди: бул.„ Никола Петков “, бул.„ Княз Александър Батенберг “ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Въвежда се краткотрайна организация и сигурност на придвижването на част от ул.„ Славянска “ – затваряне на пътните платна в двете направления за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства, както следва:

– в сектора от кръстовището с бул.„ Княз Александър Батенберг “ до кръстовището с ул.„ Трапезица “.

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС по обходните улици и булеварди: бул.„ Княз Александър Батенберг “, ул.„ Св. Св. Кирил и Методий “, ул.„ Отец Паисий Хилендарски “ към съществуващата улична мрежа в града.

Временните ограничавания в придвижването в посочените региони ще важат от 08:00часа на 13.06.2022г. до 17:00 часа на 30.06.2022г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР