От полицията изнесоха подробности за гонката в центъра на Бургас,

...
От полицията изнесоха подробности за гонката в центъра на Бургас,
Коментари Харесай

Разпространиха кадри от бясната гонка в центъра на Бургас! Можеше да се стигне до огромна трагедия!

 От полицията изнесоха детайлности за гонката в центъра на Бургас, за която Burgas24.bg към този момент осведоми.  Около 23.30 часа нощес на бул. " Христо Ботев “ полицейски чиновници подават сигнал със " СТОП “ палка за осъществяване на инспекция на л.а. " БМВ “, движещо се с включени дълги светлини. Водачът на автомобила не се съобразил с полицейските разпоредби и увеличавайки скоростта си се отправил в посока ж.п. гара – Бургас. Последван е от полицейския автомобил, като за подпомагане към мястото на случая се насочили и други полицейски екипи.

БМВ-то траяло да се движи с висока скорост по бул. " Булаир “, като в региона на пешеходната зона с бул. " Алеко Богориди “, внезапно завил вляво и се отправил в посока Община – Бургас. Там с десен завой траял по ул. " Александровска “ и в края на площад " Тройката “ самокатастрофирал.

Установено е, че автомобилът е ръководен от 39- годишен престъпно проявен мъж от Сливен, придружаван от 27- годишен престъпно проявен бургазлия. Водачът на автомобила е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са били негативни. Двамата мъже са арестувани за период от 24 часа.

В резултат на полицейските дейности е открито, че регистрационните табели на БМВ-то са от друго моторно транспортно средство, като все още на случая не са били оповестени за търсене.

Направен е първичен оглед на местопроизшествието в тъмната част на денонощието, като след повдигане на автомобила от площад " Тройката “ следва осъществяване на претършуване на автомобила.

По случая в Първо Районно ръководство – Бургас е формирано досъдебно произвеждане.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР