От политическа партия “ (ИТН) никога не бихме се примирили

...
От политическа партия “ (ИТН) никога не бихме се примирили
Коментари Харесай

Пламен Николов : Никога не бихме се примирили с ролята на безгласна патерица на властта

От политическа партия „ “ (ИТН) в никакъв случай не бихме се примирили с ролята на безгласна патерица на властта и никога не бихме могли да пожертваме националния интерес на Република България, каквито и регламентирани обещания или нерегламентирани изкушения да ни бяха предложили. Това сподели от парламентарната естрада националният представител от „ “ в декларация от името на парламентарната група, отдадена на края на 47-ото Народно заседание.

Николов уточни, че въпреки и с несбъднат до дъно мандат, Народното събрание е оставил ярки усещания за своите дейности в цялото общество. 

Българските жители станаха очевидци на подли политически игри, неспазени съдружни обещания и нелицеприятни връзки, както сред някогашните съдружни сътрудници, по този начин и сред ръководещи и съпротива. Ако на последната работата ѝ е да показва кривиците на властта и да предлага други възможности, то ръководещото болшинство трябваше да показва единение и експертиза. По една или друга причина, в началото образуваното управническо болшинство не съумя да обърне взор в една посока и стартира да фаворизира едни участници в обединението, за сметка на други, уточни Николов. 

Той насочи благопожелание в идващия състав на Народното събрание, който ще се образува след предварителните избори, да влязат повече специалисти, с чийто капацитет България да успее да се оправи с всички провокации. 

С апел да дадем всичко от себе си, с цел да не се окаже, че след края на това горещо политическо лято ни чака най-студената икономическа зима, ние през днешния ден се разделяме, с цел да дадем опция на българските жители да изберат най-подходящите управници, които имат качествата и не се боят да поемат отговорността да преведат страната през нелеките времена, които ни предстоят, каза още Николов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР