От партията обясниха защо не са подкрепили законопроекта част от

...
От партията обясниха защо не са подкрепили законопроекта част от
Коментари Харесай

ГЕРБ - Русе похвали Пенчо Милков

От партията обясниха за какво не са подкрепили законопроекта част от такса мост да остава в община Русе

„ Не мога да подцени един факт, който касае един законопроект, ангажиращ директно народните представители от Русе. Законопроект обвързван с „ такса мост “, за който сътрудниците от Демократична България прекомерно медийно и през обществените мрежи афишираха, че само и единствено те поддържат “, съобщи на конференция в Руседепутатът от ГЕРБ-СДС и ръководител на парламентарната група Десислава Атанасова, съобщи.

Изненадващо тя похвали кмета на РусеПенчо Милков за реакцията му на законовите промени, импортирани от Демократична България в лицето на депутата от РусеИван Белчев и неговите съпартийци.

„ Благодаря на кмета Пенчо Милков, който на първо място оцени този законопроект като правист, а не като наш политически конкурент, и сподели своето мнение за него. Нашата парламентарна група имаше същото мнение – безусловно ненужен, нестимулиран, зле написан законопроект, който беше употребен напълно и само заради обстоятелството, че следва предизборна акция. И някой, чийто глас не се чуваше в Народното събрание през всичките тези месеци, желаеше да си го залепи на ревера като доста угрижен за жителите на Русе и региона “, сподели още Атанасова.

Според сътрудника ѝ от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Драгомир Дамянов този законопроект опонира и на правилник на Европейски Съюз, който е обвързван с таксите от такива уреди и е трябвало да бъде прибавен от България. Дамянов сподели, че това ще бъде направено от идващия парламент и изрази мнението си, че таксите би трябвало да отиват в Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Темата за предварителните избори също бе коментирана от Десислава Атанасова. Тя изрази страдание, че политиците не са намерили опция за разговор и консенсус. И сподели диаграма на Индекса на народна власт в България, който е най-нисък за последните години.

„ За страдание цената ще я платят още веднъж българските жители – над 87 млн. лв. ще костват предварителните парламентарни избори. За страдание стартираме предизборна акция в условия, в които партиите са още веднъж в конфронтация между тях. Ако тя протече още веднъж с обиди и клюки и черен пиар, идващият парламент няма да бъде по-различен във връзка с тона сред политическите партии “, съобщи Десислава Атанасова.

ГЕРБ-СДС още веднъж ще водят толерантна акция, обърната към хората тъй като в никакъв случай не са късали връзката със своите гласоподаватели. „ Ние сме подготвени с задоволително качествена стратегия, необходим е стопански разцвет и напредък, успокоение – външнополитическо и в страната. Основна наша задача на политиците, които ще участваме в идната акция, е да се смирим, да осъзнаем, че опълчването няма да донесе до нищо ново и България би затъвала от ден на ден и повече “, сподели Атанасова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР