От партия Възраждане прогнозират, че управляващата коалиция ще абдикира до

...
От партия Възраждане прогнозират, че управляващата коалиция ще абдикира до
Коментари Харесай

Възраждане прогнозира абдикиране на коалицията до месец

От партия " Възраждане " предвиждат, че ръководещата коалиция ще абдикира до не повече от месец. Това стана ясно от думите на секретаря на " Възраждане " и депутат Николай Дренчев по време на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

Ние се надяваме, че напълно скоро българската страна ще бъде ръководена от българи и ние ще стартираме с нейното преосноваване, съобщи Дренчев.

Съвсем скоро, в границите на най-вече месец, ще има " абдикиране на тази коалиция " от ръководството и потегляне към нови избори, безапелационен беше секретарят на " Възраждане ".

В един миг ще спре опцията да взимат заеми и единственото, което могат да създадат, е оптимално бързо да изоставен ръководството, защото всеки ден ще им носи спомагателни негативи, добави още националният представител.

По думите му на митинга в сряда изрично ще заявят своята позиция, че България би трябвало да се придържа към неутралитет и да гледа своите ползи, които са преди всичко стопански.

Относно различен митинг " Не на неутралитета " в четвъртък, Дренчев разяснява, че " това е въпиюща нелепост ", която му припомня на еуфорията в Народното събрание, когато се е обявявала война на Съединени американски щати и Англия, приключила с изтребители и бомби над София.

 Николай Дренчев, секретар на
Николай Дренчев, секретар на "Възраждане " и депутат
Снимка: БТА

Хубавото е, че, даже при най-голямо предпочитание на нашето държавно управление, няма по какъв начин да изпратим военна техника и войски в Украйна, заради окаяното положение на нашата войска, сподели още секретарят на " Възраждане ". Той разяснява и тематиката за вероятно придобиване на още осем изтребителя F-16.

Новината е от през вчерашния ден и по остаряла традиция ние я научихме от конгреса на Съединени американски щати, а не от нашето Народно заседание, нито от Министерския съвет или от Министерството на защитата, добави Дренчев.

Позицията на партията е безапелационна - България би трябвало да резервира неутралитет, а преименуване на улици в взаимност с Украйна е неприемливо.

" Предложението за преименуване на улици в София е извънредно несъответстващо. Ако нещо сходно решим да създадем, тогава бих попитал би трябвало ли да променим някоя друга улица, тъй че да покажем взаимност към войната, която се води в Йемен ", съобщи Деян Николов, секретар на " Възраждане " -София.

 Деян Николов, секретар на
Деян Николов, секретар на "Възраждане "-София
Снимка: БТА

За фрагментите на цивилни жертви в Буча Деян Николов разяснява, че в миг на война е доста мъчно да се довериш даже на очите си. Там явно, с изключение на същинска война, се води и пропагандна война, добави той.

По думите му това не значи, че фрагментите не са истина, само че подлага под подозрение всяка информация сега.

" Това е война, печеливши няма, прави няма, тя просто би трябвало да бъде прекъсната по допустимо най-бързия метод ", сподели Николов и добави, че цивилните жертви са извънредно нещо.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР