От партия ”Има такъв народ” заявиха готовност да водят консултации

...
От партия ”Има такъв народ” заявиха готовност да водят консултации
Коментари Харесай

Адв. Николай Хаджигенов се разграничи от Мая Манолова

От партия ”Има подобен народ” обявиха подготвеност да водят съвещания с”Демократична България” и с ”Изправи се!Мутри вън!” за поддръжка по избрани политики, само че без да бъдат контрактувани министерски постове.

Заместник-председателят на сподели, че подобен диалог към този момент е извършен с ръководителя на "Изправи се! Мутри, вън " Мая Манолова.

Адвокат Николай Хаджигенов публично се разграничи от дейностите на Манолова, която е провела срещи с представители на "Има подобен народ ", заяви БНР:

"Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение. Първостепенно значение има какво и по какъв начин ще се направи. Едва по-късно идва въпросът кой ще го направи. Имаше упреци: Движение за права и свободи това, Движение за права и свободи това. Аз, както знаете, съм голям почитател на Българска социалистическа партия - това е иронично, за всеки случай. Искам да поясня, аз, в случай че не ме лъже паметта, Николай Василев не беше ли част от кабинет, в който взимаше присъединяване и Движение за права и свободи? Извинявайте за френския! Още предходната година на площада, когато бяхме безпределно надалеч от политиката, аз му споделих какво е допустимо да стане. Аз съм много по-голям идеалист от всичките хора на Слави Трифонов, само че в същото време съм и реалист, а те не са. Те се носят на крилете на щастието, че са събрали 64 мандата в Народното събрание, което е приказка просто ", сподели Хаджигенов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР