От партия Демократична България биха дали подкрепата си за правителство

...
От партия Демократична България биха дали подкрепата си за правителство
Коментари Харесай

ДБ фокусирани върху промяна, министерски кресла и пейки са детайли

От партия " Демократична България " биха дали поддръжката си за държавно управление на смяната , до момента в който министерските кресла, министерските пейки и маси са в детайлите. След срещата при президента Румен Радев за съставянето на кабинет, Христо Иванов изясни пред публицисти, че действителният късмет за лъчение на държавно управление е вторият мандат . " Отговорността е предоставена на " ИТН " и в случай че бъде потърсена наша поддръжка, ще подходим отговорно и градивно ", увери Иванов.
 Румен Радев настоя, че не може да е проектант на бъдеща коалиция
Румен Радев настоя, че не може да е проектант на бъдеща коалиция

Десислава Атанасова очаквала първо поздравления за успеха

По думите му водещият въпрос би трябвало да бъде може ли новото държавно управление да свърши работа и то точната работа . Коалицията на оставащите и на статуквото да продължи с дребна мимикрия, може да излъчи кабинет. Въпросът е дали ще бъде кабинет на смяната, а Демократична България желаят да поддържат кабинет на смяната. Ако втората политическа мощ не успее да получи болшинство на смяната, стартира диалог за третия мандат , само че той е под въпрос.

Демократична България са подготвени за предварителни избори, само че учредената им цел ще бъде за държавно управление . От партията няма да създадат взаимни отстъпки с техните цели.
 Румен Радев открои пред Демократична България потребността от непоклатимост - Демократична България поддържат държавно управление на смяната
Румен Радев открои пред Демократична България потребността от непоклатимост - Демократична България поддържат държавно управление на смяната

Христо Иванов: Всички би трябвало да отчетат вота на гласоподавателите вярно

По отношение на акцията в " Росенец ", Христо Иванов съобщи, че той е бил с лицето си там и дава отговор изцяло за дейностите си, които са обществени .

Припомняме, по-рано през днешния ден, 19 април, водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че в акцията на.

Предишният ден Бойко Борисов разгласи, че към този момент на всички е ясно, че " на " Да, България " и Движение за права и свободи. " Е, виждате по какъв начин гласоподават. Сега ще зададете ли въпроса ", обърна се той към публицистите.

ГЕРБ и Движение за права и свободи да не се пробват по някакъв метод да размият тази обстановка и " Росенец " е мястото , където тяхната необявена коалиция в името на потреблението на властта е най-видима. Именно по тази причина от самото начало не могат да спрат да приказват за " Росенец ", само че и ние няма да спрем, безапелационен бе Христо Иванов.

Според него, в случай че се отиде на вид предварителни избори, няма да стигне време за смяна на Конституцията, само че би трябвало да бъдат фокусирани за промени в Изборния кодекс.

От сутринта при президента Румен Радев се организират показаните партии за сформиране на държавно управление. Според политолога Георги Карасимеонов от партия държавно управление и ще получат поддръжка ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР