От отбора на Черно море излязоха с позиция относно съдийството

...
От отбора на Черно море излязоха с позиция относно съдийството
Коментари Харесай

Черно море излезе с остра позиция относно съдийството на мача с ЦСКА

От тима на Черно море излязоха с позиция по отношение на съдийството на Радослав Гидженов в мача против ЦСКА от 18-ия кръг на efbet Лига.

Ето какво написаха „ моряците “ на формалния си уебсайт:

Съдията Радослав Гидженов показва чудноват аршин за проявление на картони в дуела от 18-ия кръг на efbet Лига сред тимовете на ЦСКА и Черно море. Главният рефер предупреждаваше публично футболистите на двата тима по друг метод, като на моменти разпоредбите на футболната игра като че ли не съществуваха. “Моряците” бяха декорирани в жълто за най-малкото, до момента в който нарушаванията на играчите на домакините бяха подминавани с лекост.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти даже накъртващо. Обикновено сме привикнали против Черно море да се демонстрират публични предизвестия в обстановки, в които към този момент няма по какъв начин да се спести картон, до момента в който преди този момент и още повече след – всичко остава в графата “невидял”.

Ето някои от фауловете на единствено един футболист на ЦСКА – Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би тъй като трябваше да прати френския футболист под душовете доста преди края на срещата на “Българска армия”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР