От Окръжната прокуратура във Враца разкриха подробности за убийството на

...
От Окръжната прокуратура във Враца разкриха подробности за убийството на
Коментари Харесай

Прокуратурата във Враца с подробности за убийството на 61-годишен мъж по особено жесток начин

От Окръжната прокуратура във Враца разкриха детайлности за убийството на 61-годишен мъж по изключително нечовечен метод в град Мизия, оповестява " Нова телевизия ".

Според държавното обвиняване в деня на гибелта си убитият бил помолен от 20-годишен мъж да го закара до град Оряхово. По време на пътуването сред двамата поражда скандал. Младият мъж, който към този момент е арестуван, стартира да удря лидера в главата, настояват от прокуратурата. 

„ След това съумява да спре автомобила, смъква жертвата и продължава да нанася удари в главата му и да скача върху тялото му. Дори откакто усетил, че лицето е бездиханно, нападателят траял да скача върху него. След това младият мъж избягал от местопроизшествието, само че по-късно се върнал, с цел да прикрие следите си ”, сподели зам.-окръжният прокурор на Враца Елена Станева.

По думите й има задоволително събрани доказателства, с цел да бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране, породено по изключително нечовечен метод. Предвиденото наказване по Наказателен кодекс е сред 5 и 15 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Извършителят не е осъждан, само че е престъпно проявен. Има данни, че е употребявал опиати,  дори и часове преди осъществяването на действието, оповестиха още от прокуратурата.

" Първоначално арестуваният не е споделил, че е направил ликвидиране. Казал е, че има мъртвец. Пътувал е, на индивида му е призляло. Уплашил се и го извел отвън колата ", уточни шефът на ОД на МЕР-Враца Цветко Нинов. 

Мярката за неотклонение на обвинения ще бъде удължена до 72 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР