От няколко съставки, пълни с витамини и минерали, направете отлична

...
От няколко съставки, пълни с витамини и минерали, направете отлична
Коментари Харесай

Напитка с дюля, която прочиства черния дроб и белите дробове

От няколко съставки, цялостни с витамини и минерали, направете отлична почистваща напитка за организма. В националната медицина от антични времена плодовете, зеленчуците и подправките се употребяват за подготвяне на разнообразни питиета.

Ако желаете да подсилите имунитета си, направете детокс. Достатъчно е да смесите няколко продукта, които са цялостни с витамини, минерали и други хранителни субстанции.

Напитка, приготвена с дюля, ябълки, джинджифил, лимон, кисело мляко и вода ще прочисти черния дроб и ще унищожи неприятните бактерии.

Всеки плод има своето преимущество, а дюлята въздейства удобно върху работата на червата и защищава от инфекциозни болести, а с помощта на пектина спомага за намаление на кръвното налягане и холестерола.

Хората постоянно назовават ​​дюлята “кралицата на есента ”, а чаят от този плод има удобен резултат при респираторни проблеми, успокоява кашлицата, пресипналостта и облекчава признаците на бронхит. Освен това, укрепва имунитета и почиства черния дроб.

Ябълките, както и дюлите, имат доста изгоди за тялото ни. Държат ни сити по-дълго, тъй като са цялостни с вода и фибри. Но многочислени изследвания демонстрират също, че понижават риска от голям брой сърдечни болести, защото с помощта на питателните субстанции, които съдържат, намаляват неприятния холестерол и укрепват костите и ги вършат по- устойчиви.

Много медикаменти могат да увредят стомаха, а е потвърдено, че потреблението на ябълки защищава стомашната тъкан, защото я покрива с фибри.

Джинджифилът е не по-малко ефикасен и е прочут с това, че укрепва имунитета, облекчава настинките, оказва помощ при намаляване.

Необходими съставки:

1/2 дюля 1 ябълка малко джинджифил сок от 1/2 лимон 2 с. л. кисело мляко 250 мл вода

Приготвяне:

Дюлята и ябълката се нарязват на по-дребни части.

Обелете и нарежете джинджифила, след което сложете всичко в блендер.

Добавете лимонен сок, кисело мляко и вода.

Блендирайте добре.

Пие се по една чаша половин час преди закуска и по една чаша час след вечеря, 3 пъти седмично.

Заедно с тази почистваща напитка за организма би трябвало да пиете доста вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР