От няколко съставки, пълни с витамини и минерали, направете отлична

...
От няколко съставки, пълни с витамини и минерали, направете отлична
Коментари Харесай

Мощна напитка прочиства черния дроб и белите дробове

От няколко съставки, цялостни с витамини и минерали, направете отлична напитка за пречистване на организма. Ако желаете да подсилите имунитета си, направете детокс.

Плодовете, зеленчуците и подправките се употребяват в националната медицина за подготвяне на разнообразни питиета от антични времена.

Просто смесете няколко продукта, които са цялостни с витамини, минерали и други хранителни субстанции.

Напитката от дюля, ябълки, джинджифил, лимон, кисело мляко и вода е отлична за пречистване на черния дроб и унищожава неприятните бактерии.

Дюлята работи удобно на работата на червата и защищава от инфекциозни болести, а с помощта на пектина спомага за намаление на кръвното налягане и холестерола.

Хората постоянно назовават ​​дюлята “кралицата на есента ”. Чаят от дюля има удобен резултат при проблеми с дишането, успокоява кашлицата, пресипналостта и облекчава признаците на бронхит.

Освен това, укрепва имунитета и почиства черния дроб. Ябълките, сходно на дюлите, имат доста преимущества за нашия организъм. Държат ни сити по-дълго, тъй като са цялостни с вода и фибри, само че многочислени изследвания демонстрират също, че понижават риска от голям брой сърдечни болести, защото с помощта на питателните субстанции, които съдържат, намаляват неприятния холестерол и укрепват костите и ги вършат по-устойчиви.

Много медикаменти могат да увредят стомаха и е потвърдено, че яденето на ябълки защищава стомашната тъкан.

Джинджифилът е не по-малко ефикасен и е прочут с това, че укрепва имунитета, облекчава настинките и оказва помощ да отслабнете.

Необходими съставки:

1/2 дюля 1 ябълка малко парче джинджифил сок от 1/2 лимон 2 с. л. кисело мляко 250 мл вода

Начин на подготвяне:

Дюлята се нарязва на по-малки части, както и ябълката. Обелете и нарежете джинджифила, след което сложете всичко в блендер.

Добавете лимоновия сок, киселото мляко и водата. Блендирайте добре.

Пие се по чаша половин час преди закуска и по чаша час след вечеря, 3 пъти седмично.

Освен тази напитка за пречистване, би трябвало да пиете доста вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР