От няколко месеца Риана и колегата й A$AP Rocky са

...
От няколко месеца Риана и колегата й A$AP Rocky са
Коментари Харесай

Провокациите на Риана и A$AP Rocky

От няколко месеца Риана и сътрудника й A$AP Rocky са двойка. Ако в началото избраха да крият този факт от всички, то към този момент не си вършат труда. А, става известно, двамата споделят освен мощните усеща между тях.
 Риана, A$AP Rocky и за какво звездната двойка не бе позволена да влезе в бар
Защо Риана и A$AP Rock не бяха позволени в клуб

Законите важат за всички, в това число и за известните

Влюбените бяха уловени от папараци да се разхождат прегърнати по улиците на Бронкс. В следствие се оказа, че обществената проява на усеща е част от новия им взаимен план - музикален клип .

Според Vogue, парчето най-вероятно е на A$AP Rocky. През май той сподели, че е на 90% подготвен с новия си албум. А ние в този момент напълно нямаме самообладание да го чуем, тъй като евентуално в него ще помести и музикалното си пояснение в обич към Риана .

Rihanna and Asap Rocky this weekend in NYC
— High End Homo (@highendhomo)
Определено ни харесва да виждаме двамата толкоз влюбени, щастливи и прегърнати. Наскоро рапърът призна в свое изявление, че барбадоската хубавица, с която са другари от дълги години, е любовта на живота му .

Няма подозрение, че точно общата пристрастеност към музиката е една от водещите аргументи двамата да са толкоз близки и влюбени.

Rihanna hoje no segundo dia de gravações do suposto novo clipe de ASAP Rocky, em Nova York.
— Rihanna Online (@RihannaOnline2)
А присъединяване на Риана в новия албум на половинката й All Smiles надалеч не се изчерпва единствено до появяването й в едно видео. A$AP Rocky признава, че мнението й е било от значително значение за неговата работа и за крайния артикул. Очевидно салдото посред им е на всички равнища.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР