От няколко дни се говори за извършено национално предателство след

...
От няколко дни се говори за извършено национално предателство след
Коментари Харесай

Слави: ПП-ДБ прегърнаха мафиотите, а ДПС подаде патерицата на ГЕРБ

От няколко дни се приказва за осъществено национално изменничество след излязлата в общественото пространство онлайн среща на “Продължаваме смяната ”, в която, в прав текст, се разисква по какъв начин би трябвало да се нарушават законите, по какъв начин непознати посолства вършат назначения в българските специфични служби, по какъв начин са фалшифицирани изборите, по какъв начин би трябвало да се пази Движение за права и свободи и имунитета на Бойко Борисов и по какъв начин да се направи правосъдна промяна, тъй че такава да няма.

Но това не е краят на националното изменничество.

Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов в своя фейсбук профил. Поста си той дефинира като отворено писмо до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски Мустафа Карадайъ.

" Едно грандиозно, грозно, извънредно и тъпо национално изменничество се случва в българския Парламент, пред очите на всички български жители, отразявано обилно и просторно, с общителното подпомагане на късопаметните, “мисирски ”, български медии.

Двете партии - ГЕРБ и Движение за права и свободи, които до през днешния ден бяха презирани, охулвани, упреквани в тежки закононарушения по отношение на българския народ от подправените, лъжливи, псевдодемократични, жълтопаветни формирования “Продължаваме смяната - Демократична България ”, та, през днешния ден, жълтопаветните прегърнаха мафиотите. А дългата ръка на Движение за права и свободи комфортно подаде патерицата, на която да се подпре ГЕРБ ", написа още Трифонов.

“Продължаваме смяната - Демкоратична България ” обаче побързаха да я поемат - и ръката, и патерицата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР