От НВО са поръчали още един сериал-предистория за герои от

...
От НВО са поръчали още един сериал-предистория за герои от
Коментари Харесай

НВО поръча сериал-предистория за герои от “Игра на тронове”

От НВО са поръчали още един сериал-предистория за герои от “Игра на тронове”. В него ще се споделя историята на дом Таргариен, от който е и една от основните героини в сериала Денерис.

Според “Ентъртейнмънт уикли” историята ще наблюдава гражданската война сред Ренира и Егон Таргариен за властта над Седемте кралства.

Хрониките на “Танцът на драконите” ще бъде в центъра на новата история, чието деяние се развива почти 200 години преди събитията в “Игра на тронове”. Като насочен материал ще бъде употребена книгата “Огън и кръв” на Джордж Р. Р. Мартин, в която се споделя историята на Таргариените, предава БТВ.

Режисьорът Райън Кондал написа пилотният епизод, а самият Мартин е изпълнителен продуцент на поредицата.

След края на “Игра на тронове” НВО нае петима разнообразни сценаристи, чиято задача беше да “изследват другите интервали в творбите на Джордж Р. Р. Мартин” и всеки да напише сюжети за нов сериал.

Това не е първият сериал-предистория на “Игра на тронове”, която компанията създава. В момента се снима още един, който се развива 5000 години преди познатите ни събития. В него ще играе актрисата Наоми Уотс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР