От новака в efbet Лига Царско село излязоха с официална

...
От новака в efbet Лига Царско село излязоха с официална
Коментари Харесай

Царско село: Задкулисна и незаконна провокация с дъх на набеждаване

От новака в efbet Лига Царско село излязоха с публична позиция по отношение на наказването, което клубът получи от ДК на Българския футболен съюз.

" Ръководството на ФК Царско село 2015 показва своето удивление и изненада от днешното решение на Дисциплинарната комисия на БФС, което скапва репутацията на футболния клуб с решение без причини и претекстове. Трябва да отбележим, че по отношение на юридическата стойност и характерност на решението на дисциплинарната комисия при БФС от 17.07.2019г. с което на ФК Царско село 2015 гр. София е осъден с неодобрение и имуществена глоба в размер на 5000 лв. на съображение цитираме: „ чл.46,ал.6, б. В от ДП/2018/2019 “, следва да се има поради, че за нас не излиза наяве по коя норма сме осъдени. Вероятно ДК е имал поради само точка В, тъй като единствено тя дава отговор на наложената глоба. Кумулативно наказване по точка Б и точка В не е допустимо. Освен това към сегашния миг работи дисциплинарен устав на БФС, който е признат от Изпълнителния комитет на БФС с протокол №1/14.05.2019 година и цитираният дисциплинарен устав на БФС за сезон 2018/2019 година е анулиран. Следва да се има поради, че смисълът на в действителност състав на чл.46 ал.6 от дисциплинарният устав и в двата му разновидността планува процедурата по наказване да стартира след сезиране от страна на УЕФА, а не от Експерт по честността на БФС и в този смисъл не е спазена плануванаъа процедура от страна на административно-наказващият орган.

До момента на клуба НЕ Е връчено годно решение на ДК и претекстове за взетото решение. Не сме поканени да дадем мнение и/или пояснение. Не ни е дадена опция да се срещнем с обстоятелствата по преписката. Не ни е обезпечено обезпеченото в Конституцията право на отбрана. Това не е никаква процедура, а подмолна и противозаконна провокация с мирис на набеждаване. Чл. 53 ал.2, т. А с мотив от противното пресича пътя за обжалване на санкции на Дисциплинарната комисия в размер до 5000/пет хиляди/ лв.. Необжалваемостта на наказания до 5000/пет хиляди/ лв. е типичен образец за оскъдна норма, която без особени компликации може да бъде анулирана. Имаме учредения да считаме, че взетото през днешния ден решение цели дестабилизиране тима за идните срещи в шампионата.

Ние няма да допуснем сходни провокации и ще търсим правата си с всички законови средства. Искаме да напомним, че тимът влезе безапелационно в Първа лига като първенец на Втора лига за сезон 2018/19. Спечелихме огромна част от мачовете и осигурихме промоцията си много преди края на шампионата. През целия сезон сме спазвали разпоредбите на футболната игра и сме печелии мачовете на терена с ясната цел в актуалната акция да мерим сили с най-хубавите футболни тимове в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР