От Netflix пуснаха официалния трейлър на своето ново риалити -

...
От Netflix пуснаха официалния трейлър на своето ново риалити -
Коментари Харесай

Ново риалити на Netflix учи на етикет и обноски, трейлърът създаде скандал и възмути!

От Netflix пуснаха формалния филмов откъс на своето ново риалити - Mind Your Manners, което на български може би ще звучи като " Внимавай с обноските си ". И в действителност дава обещание тъкмо това, което ни споделя заглавието - етикет и маниери. 

Шоуто е по-различно от всичко останало. Звездата на риалитито е учителя по етикет Сара Джейн Хо, която учи своите възпитаници на това по какъв начин се държи вярно нож, вилица, по какъв начин е редно да се реагира в разнообразни обстановки и даже каква е вярната стойка на гърба по време на формален обяд.

Виж още: Джиджи Хадид сподели " довиждане " на Twitter: " Помийна яма, цялостна с ненавист и фанатизъм! "  

Трейлърът на шоуто обаче възмути хората онлайн. Той стартира с това по какъв начин вярно се реже банан, който на всичкото от горната страна даже не е обелен. " Кой, за Бога, реже банан ", чудят се онлан. Разбира се, някои се възмутиха и от обстоятелството, че има " вярно " и " неверно " и някоя си Сара има упоритостта да прави хората по-добра версия на тях самите. Което автоматизирано значи, че, в случай че не се практикува този етикет, те са по-лоша версия. 

Премиерата на Mind Your Manners е на 16 ноември.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР