От Националния клуб на привържениците на Левски излязоха с позиция,

...
От Националния клуб на привържениците на Левски излязоха с позиция,
Коментари Харесай

Левскарите към ръководството на клуба: Третирате ни като безгласни букви, това е гавра!

От Националния клуб на последователите на Левски излязоха с позиция, в която оповестиха, че не са удовлетворени от повдигането на цените на абонаментните карти за новия сезон.

Публикуваме изказването на НКП на Левски без редакторска интервенция:

" Ръководството на ПФК Левски АД, отпред с мажоритарния притежател, сервираха следващата неприятна изненада за последователите на клуба с безпричинно и голословно повдигане на цените на абонаментните карти за новия сезон. То надвишава 30%, както и границата на положителния усет, без с нищо да носи по-добра услуга или прекарване. От мизерните условия по трибуните до футбола на терена.
 Фен на Левски: Гледал съм Гунди и Витлачил, видял съм всичко... Мъри, апелирам те върни се!
Фен на Левски: Гледал съм Гунди и Витлачил, видял съм всичко... Мъри, апелирам те върни се!

Привържениците от Хасково го удариха на страст след срещата със Стоилов

В тази връзка подчертаваме, че за първи път организации на последователите не са съветвани за цените на билетите и абонаментните карти, каквато традиция съществуваше в ПФК Левски АД. Това за нас значи единствено едно. Феновете са третирани като безгласни букви, които по традиция би трябвало да покриват вредите от неприятното ръководство, продължаващо и до през днешния ден към този момент години наред.

Изразяваме и своето неразбиране дали въпросното покачване не е обвързвано с контракта за ръководство, съгласно който 10% от цените на билетите отиват при компанията спонсор-управляващ. Дали цените на абонаментни карти не подтикват точно по-голямо ползване на билети и печалбарство на гърба на последователите?

И защото хората, борещите се за това футболът да бъде за последователите, бяха отстранени и принудени да изоставен, Националният клуб на последователите на Левски декларира, че няма да остане безразличен към продължаващата подигравка с левскарите.

Ще изразим ясно и недвусмислено своята позиция през идния сезон и призоваваме всички левскари да не бъдат безучастни към протичащото се ".
 Левски започва продажба на абонаментни карти за сезон 2023/24
Левски започва продажба на абонаментни карти за сезон 2023/24

" Абонаментната карта е освен пропуск за футболните срещи в нашия дом, само че и един от най-големите жестове на морална и финансова поддръжка към обичания клуб "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР