от натрупаните замърсявания е добре да се извършва от професионалист

...
от натрупаните замърсявания е добре да се извършва от професионалист
Коментари Харесай

3 начина да удължим времето до следващия час при козметика

от насъбраните замърсявания е добре да се прави от експерт най-малко един път месечно, изключително при по-проблемна кожа. Независимо какъв брой сме изрядни в премахването на грима и грижата за кожата, почистването в дълбочина остава значима част от здравето и хубостта на лицето . Има способи обаче да удължим времето сред две визити при козметика. 

Лентички за черни точки

Ще ги намерите във всяка дрогерия, а в случай че предпочитате – и в интернет. Предлагат се  обогатени с най-различни за кожата , в това число във разновидности, планувани за хора с сензитивна и склонна към алергии и раздразнения кожа. Лентичките " залепват " върху определения сектор (най-често носа, брадичката или челото), а дейните съставки в тях " изсмукват " замърсяванията, насъбрани в порите. Използвайте ги с най-малко 3 дни отмора сред две почиствания и не забравяйте да нанесете успокоителен тоник след тях – аз употребявам " био " лавандулова или розова вода. 

Вакуум апарат

Ще ги намерите към този момент и на нашия пазар, няма потребност да ги поръчвате от Щатите. Вакуумът работи тъкмо по този начин, както си представяте. И надалеч не е прехвален. Използван даже от експертите, вакуумът е подобаващ за всички видове кожа и е елементарен метод да почистите лицето си вкъщи. Никой апарат не може да размени грижата на положителния козметик, само че може най-малко да разреди визитите при него. 

маски

Това е загадка, която моята козметичка ми разкри, с цел да не се вижда с мен всеки месец. Разбъркайте добре един белтък и нанесете върху кожата на лицето тъничък пласт. Покрийте с тъничък пласт хартия (един слой от тоалетна хартия или от носна кърпичка, само че да е в действителност тънък). Повторете с още едно нанасяне на белтък (разбит съвсем като за сладкиш) и още един тъничък слой хартия. Оставете маската да подейства до 30 минути , а по-късно " отлепете " от кожата и изплакнете щедро с хладка вода. Наистина работи. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР