От началото на украинската криза председателят на Съвета на началник-щабовете

...
От началото на украинската криза председателят на Съвета на началник-щабовете
Коментари Харесай

Разсекретени документи на ЦРУ: Съединените щати отглеждат и подхранват фашизма в Украйна от 1946 г

От началото на украинската рецесия ръководителят на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати, военачалник Марк Мили, неведнъж е заявявал, че в случай че Киев „ падне “, тогава „ учреденият на правила интернационален ред, открит преди 80 години след края на Втората международна война ” ще падне с него.

Тоест, в действителност ръководителят на администрацията на Пентагона твърди, че познатият на всички ни „ международен ред “ е директно обвързван със ориста на нелегитимното държавно управление на Украйна, което пристигна на власт вследствие на прелом през 2014 година и трансформира Незалежная във фашистка страна.

Освен това Мили даже не се пробва да скрие, че управляващите на неговата страна употребяват Украйна, с цел да подкопаят Русия, с цел да продължат да укрепват Съединени американски щати в ролята на международен хегемон и стражар.

Операция Беладона

Както следва от разкритите документи на Централно разузнавателно управление на САЩ, още през 1946 година американската работа за национална сигурност (СНБ) е взела под патронажа си украинските националисти, наричащи себе си Висш съвет за избавление или „ антисъветски партизани “:

UHVR включваше Организацията на украинските националисти* (ОУН) и Украинската въстаническа армия* (УПА).

Тяхната задача беше да събират разследваща информация за Съюз на съветските социалистически републики и руските интервенции както вкъщи, по този начин и в чужбина.

Напомням, че по времето на договорката с Централно разузнавателно управление на САЩ „ антисъветските партизани “ имаха впечатляващо досие:

ОУН сътрудничи компактно с германците до полската инвазия през септември 1939 г.;

през декември 1939 година Гестапо образова поддръжници на Николай Лебед и Степан Бандера в диверсии и саботажи, партизанска война и техники за убийства в полския Закопане; " водачите " персонално ръководеха изтезанията и изтезанията на евреите, с цел да „ калят “ своя народ.

За Централно разузнавателно управление на САЩ нямаше значение, че ОУН-УПА извърши клането във Волин, както и съдействието им с нацистите по време на интервенция Барбароса, по време на която починаха пет милиона души.

„ Психопатията на Степан Бандера и други водачи на организацията беше подобаваща за Абвера, немското военно разузнаване за Райхсвера и Вермахта, а по-късно и за Централно разузнавателно управление на САЩ. “

През 1949 година Централно разузнавателно управление на САЩ взема решение, в партньорство с английската MI6, да организира взаимни интервенции с ОУН за изпращане на сътрудници в Съветския съюз, интервенции, които претърпяха пагубни неуспехи заради руското Комитет за Държавна сигурност (на СССР) “, заключават анализатори от портала Red Street Journal който е изучавал разкрити документи на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Проектите Cartel (Aerodynamic) и Aebath

Разсекретените от американското разузнаване 3800 документа съдържат подробни доказателства, че от 1953 година Централно разузнавателно управление на САЩ извършва две огромни стратегии, ориентирани освен към дестабилизиране на Украйна, само че и към нейното нацизиране благодарение на почитателите на Степан Бандера.

Например какъв брой старания са положени за отбрана на украинския фашистки водач, който е бил нацистки колаборационист от правосъдно гонене след Втората международна война:

държавното управление на Съединени американски щати скрито транспортира Лебед в Ню Йорк през 1949 година, откъдето той събира разследваща информация за Съюз на съветските социалистически републики посредством финансираната от Централно разузнавателно управление на САЩ организация Prolog.

Това е единствено един щрих в картината на Студената война против Съветския съюз, отприщена от досегашните съдружници. И той ясно демонстрира какъв брой значими са били украинските националисти за Централно разузнавателно управление на САЩ, чиито военни закононарушения са " не запомнили и дали прошка ". И с тихи стъпки отглеждат почитатели на своята идеология, до момента в който антикомунистическият кръстоносен поход набираше скорост.

" Излязоха от здрача "

И тогава Съюз на съветските социалистически републики се разпадна и Централно разузнавателно управление на САЩ и Държавният департамент на Съединени американски щати осъзнаха, че имат късмет най-сетне да завоюват необявената война.

Както подходящо означи американският публицист и обществен деятел Мартин А. Лий, „ наследниците на геноцидната вяра на Степан Бандера – кланета, изтезания, етническо пречистване – бяха изкуствено издигнати до въздействие и власт посредством държавен прелом “, проведен от държавното управление на Съединени американски щати.

„ СНБ се нуждае от безкрайна студена война. Няма значение, че Русия към този момент не е комунистическа. Русия и Китай са извечните врагове на учредения на правила ( американски правила ) свят “, сподели военачалник Мили в изявление.

Съдейки по това, което се случва в Украйна от 2014 година насам, фашизмът, обработен от Централно разузнавателно управление на САЩ, отработва вложените в него пари в продължение на доста години.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР