От началото на годината Русия е използвала пет от новите

...
От началото на годината Русия е използвала пет от новите
Коментари Харесай

Русия изстреляла пет ракети Циркон срещу Киев от началото на годината

От началото на годината Русия е употребила пет от новите си хиперзвукови ракети " Циркон ", с цел да нападна Киев. Това оповестиха от военната администрация на украинската столицата, осведоми " Ройтерс ".

Над 180 съветски офанзиви с ракети и дронове бяха през първите три месеца на годината.

Русия твърди, че ракетите " Циркон " с морско базиране имат обсег от 1000 км и се движат със скорост, девет пъти по-висока от тази на звука. Военни анализатори показват, че хиперзвуковата скорост на ракетите може да значи доста понижено време за реакция на противовъздушната защита и дарба за атакуване на огромни и укрепени цели надълбоко във вражеската територия.

В годишното си послание към нацията на 29 февруари президентът Владимир Путин удостовери, че Русия е употребила ракети " Циркон " в борба, само че Той разказва " Циркон " като част от ново потомство ненадминати оръжейни системи.
 Лондон: Остава мистерия от кое място Русия е изстреляла
Лондон: Остава мистерия от кое място Русия е изстреляла " Циркон "

Русия тества нова оръжейна система в действителна бойна среда

Администрацията на Киев заяви, че от началото на 2024 година градът е бил ударен и от шест други типа ракети, в това число Х-101 - крилата ракета с въздушно изстрелване, от която до момента са били изстреляни 113.

Русия е изстреляла и 11 ракети " Кинжал " - друго хиперзвуково оръжие, което се движи със скорост, няколко пъти по-висока от скоростта на звука, против украинската столица през тази година.

Русия постоянно афишира ракетни удари против Украйна. Тя твърди, че офанзивите ѝ са ориентирани против военни и енергийни цели, само че някои ракети поразиха и цивилни здания.

През последните две седмици Русия ожесточи офанзивите си против енергийна и газова инфраструктура в Украйна, причинявайки обилни вреди и спирания на тока в няколко огромни града.

От началото на войната Москва се пробва да порази и политически, военни и индустриални цели в Киев.
 Украйна: Русия за първи път употребява ракета
Украйна: Русия за първи път употребява ракета " Циркон " против нас

Тя е невидима и неуловима за системите за противоракетна отбрана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР