От началото на годината Алекс де Минор демонстрира най-добрата си

...
От началото на годината Алекс де Минор демонстрира най-добрата си
Коментари Харесай

Мастърклас: де Минор върза геврек на Бублик и го очаква потенциален сблъсък със Зверев

От началото на годината Алекс де Минор показва най-хубавата си форма в миналото, като австралиецът направи своя дебют в АТП ранглистата, печелейки купата в Акапулко. Силната форма на " Демона " бе пренесена и в Индиън Уелс. След като не изпита проблеми против Таро Даниел в предния кръг, през днешния ден той надделя един от най-опасните играчи в тура, а точно Александър Бублик с резултат 7:5, 6:0. В идващия кръг ще срещне Александър Зверев или Талон Грийкспор.

Първият сет ни предложи значително обрати. Още в самото начало международният номер 20 осъществя пробив, само че незабавно по-късно по-високо ранкираният тенисист отвърна със същото. Играта на представителя на Казахстан спадна краткотрайно, като следваха голям брой двойни неточности, от което де Минор се възползва. След 5:3 Бублик съумя да изравни геймовете, но в крайния миг австралиецът сподели класата си и поведе със 7:5.

Изненадващо, сервис играта на един от най-хубавите играчи от начален удар бе слаба. До шестия гейм казахстанецът нямаше опцията да завоюва подаване. Въпреки опитите на Бублик за оставане в мача, спасявайки три мачбола, де Минор съумя да ознаменува успеха си и да се класира за идващия кръг!

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР