От началото на епидемията от COVID-19 в Белгия за съвети

...
От началото на епидемията от COVID-19 в Белгия за съвети
Коментари Харесай

€74 милиона за лекарски съвети от началото на пандемията

От началото на епидемията от COVID-19 в Белгия за препоръки от доктор по телефона са били изхарчени над 74 милиона евро, оповестяват локални медии. Отбелязва се, че локалните управляващи приготвят законови промени, с които консултациите от разстояние да се трансфорат от краткотрайна в непрекъсната опция.

По последни данни от началото на юли в страната приблизително дневно от новото заболяване умират по 2-5 души и общият брой на жертвите доближава 9776. Среднодневно в страната се регистрират по 85 нови случая на заразяване (62 123 досега), което демонстрира дълготраен, въпреки и муден спад, съобщи Новини.бг.

Съобщава се, че отсега нататък работата от вкъщи ще се трансформира в непрекъсната мярка, като се планува служащите да получат опция най-малко 1-2 дни в седмицата да не вървят до офиса. Над 90 на 100 от сдруженията, взели участие в допитване, показват удовлетворение от надомната работа и даже оповестяват, че резултатите са по-добри, в сравнение с при работата в нормални условия. Уточнява се, че преди рецесията едвам половината от работодателите са били склонни да разрешат на чиновниците си да работят от вкъщи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР