От началото на 2023 г. Община Елена инициира поредица от

...
От началото на 2023 г. Община Елена инициира поредица от
Коментари Харесай

Продължават акциите по пролетно освежаване в Елена

От началото на 2023 година Община Елена инициира поредност от действия, свързани с почистването и облагородяването на града.

Началото бе поставено с освежаването и градивното подсилване на знака на входа на Елена в посока град Велико Търново. Последва акция за безплатно събиране на излязло от приложимост електрическо и електронно съоръжение, подложен бе и резервоар за едрогабаритни боклуци. Детските площадки са покосени, следва третирането им против кърлежи, а в някои от тях тече и подмяната на част от оборудванията им с нови, изреждат от локалната администрация.

Инициативата бе последвана от жители, компании и организации, които се включиха с възродяване и облагородяване на разнообразни места и обекти.

Община Елена приветства и поддържа сходни акции и показва подготвеност за подпомагане с обезпечаване на материали и консумативи (ръкавици, бензин, корда, чували и други). Необходимо е уредниците да подадат заявление с къса информация за самодейността в Центъра за административно обслужване или на e-mail: [email protected].

На 28 април 2023 година от 12:30 ч. ще се организира обичайна акция по пролетно разчистване. В следобедните часове чиновниците от общинската администрация ще се включат в освежаването, косенето и почистването на парк „ Калето “. Всеки, който желае, може да се да се причисли към тях, споделят от кметството.

Работата на администрацията с жители в петъчния ден няма да бъде нарушена. Дежурни чиновници в Центъра за административно обслужване ще одобряват заявки за услуги.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР