От МВР тихомълком са уволнили полицая от специалните части Александър

...
От МВР тихомълком са уволнили полицая от специалните части Александър
Коментари Харесай

Уволниха полицая, превзел Бадр по пиратски

От Министерство на вътрешните работи тихомълком са уволнили служителя на реда от специфичните елементи Александър Лонгочев, предвождал групата, превзела принудително танкера "Бадр ", узнаха от "БиволЪ ". Окръжен съд – Бургас излезе с определение № ІV-775 от 25.04.2019, с което обезсили заповедта за неотложно осъществяване на ЧСИ Тотко Колев. След решението на още няколко правосъдни инстанции, на процедура всички искания на "пиратите " са отхвърлени и танкерът дефинитивно би трябвало да бъде върнат на либийската държавна компания.

В състава на частната охранителна компания “Башев секюрити” са били настоящи чиновници на полицията, изпълняващи ролята на частни охранители в прорез със закона на Министерство на вътрешните работи. Александър Василев Лонгочев (на водещата снимка), настоящ служител на реда от СПС-София се е качил на танкера "Бадр " с униформа на охранител на „ Башев Секюрити Тийм “. Той е разпознат от капитана на кораба като едно от лицата, завладяли принудително танкера.

След няколко въпроса на "БиволЪ " до Министерство на вътрешните работи, в това число и по Закона за достъп до социална информация, се получи отговор, че след осъществена инспекция против него е формирано дисциплинарно произвеждане и той е уволнен.
 Уволниха служителя на реда, завладял
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР