От момента, в който официално се отърва от сковаващото попечителство

...
От момента, в който официално се отърва от сковаващото попечителство
Коментари Харесай

Бритни Спиърс провокира с нова порция голи фотоси /снимки/

От момента, в който публично се отърва от сковаващото настойничество на своя татко, оказало се неин персонален затвор, Бритни Спиърс не стопира да се отдава на всичко това, което ѝ е било неразрешено през последното десетилетие и половина. В момента неин главен приоритет са развлеченията, с които се пробва да навакса пропуснатите прекарвания. Разбира се, в това нямаше да има нищо неприятно, в случай че не прекрачваше границата на допустимото, единствено че явно тя няма сходно желание.
Напоследък дейностите на принцесата на поп музиката, както я назовават, постоянно граничат с безрасъдство, само че тя като че ли въобще не се вълнува по какъв начин биха изглеждали те в очите на хората, нито пък по какъв начин биха се разтълкували от пресата.
Доказателство за това са следващите ѝ провокативни фрагменти, които съгласно нейните фенове са почтени не толкоз за обществена мрежа като Instagram, където в действителност ги разгласява, що се касае за OnlyFans. На множеството от изображенията, снимани на лазурна плажна линия, русокоската театралничи пред фотографския обектив, намиращ се по всяка възможност в ръцете на брачна половинка ѝ Сам Асгари, застанала на колене в плитчините на естествения басейн. Въпреки хората, които се виждат в далечината на пясъка зад нея, тя е чисто гола, единствено с алена плетена шапка с необятна външна страна на глава.
Макар дързостта си обаче, Бритни въпреки всичко е появила известно благовъзпитание, прикривайки най-интимните елементи на тялото си. Така да вземем за пример на някои изображения тя е покрила гърдите си с ръце, а върху слабините си след това е сложила емотикон с формата на сърце, най-вероятно с цел да няма мотив админите на обществената мрежа да отстранен изявленията ѝ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР