От многопрофилната болница Сърце и Мозък“ в Плевен подадоха сигнал

...
От многопрофилната болница Сърце и Мозък“ в Плевен подадоха сигнал
Коментари Харесай

От болница „Сърце и Мозък“ подават сигнал в прокуратурата срещу министъра в оставка Асена Сербезова

От многопрофилната болница „ Сърце и Мозък “ в Плевен подадоха сигнал до прокуратурата и Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество  (КПКОНПИ) против министъра на опазването на здравето в оставка Асена Сербезова. Това оповестиха от лечебното заведение.

Сигналът е поради подозрения за корупция, корист със служебно състояние, търговия с въздействие и спор на ползи . Причината е кореспонденция във връзка плана за откриване на високотехнологична болница „ Сърце и Мозък “ в София .

Всички законови периоди са изтекли, като към момента липсва изговаряне от министерството, показват от болничното заведение. От управлението на лечебното заведение се съмняват, че персонално Сербезова задържа разрешението на „ Сърце и Мозък “, макар заявката на предходния длъжностен министър пред Народното събрание, че преписката е „ съвършена “, се добавя в известието от болничното заведение.

Министър Сербезова е издала пет заповеди за нови действия на други частни и една държавна болница за същите медицински действия, за които „ Сърце и Мозък “ чака повече от година , допълват от лечебното заведение. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР