От миналата година се знае, че HBO събират екипи не

...
От миналата година се знае, че HBO събират екипи не
Коментари Харесай

Наоми Уотс ще участва в новия „Игра на тронове“

От предходната година се знае, че HBO събират екипи не за един, а за няколко вероятни сериала, които ще наследят „ Игра на тронове “. За най-близкия (поне година след края на настоящия), а през днешния ден знаем и това, че Наоми Уотс ще играе значима роля в него.

Пилотният епизод е основан от Джейн Голдман и Джордж Р. Р. Мартин. Действието се развива хиляди години преди събитията от „ Игра на тронове “. Новият сериал (който още няма заглавие) ще споделя за залеза на Ерата на Героите и прекосяването към тъмните времена. Ще забележим началото на Старките, ще разберем произхода на белите бродници, историята на Вестерос, времето, когато е настъпила дългата нощ, зимата, траяла епохи. 

За ролята на Наоми Уотс се знае, че ще бъде на харизматична влиятелна жена, която крие тъмна загадка. Не се знае името на героинята. За първия епизод се грижат Голдман и Мартин, както и актуалният продуцент на „ Игра на тронове “ Винс Джерардис.

Новият сериал е първият от няколко вероятни сериала, които ще развиват капацитета на Вестерос. Сред хората с писалките, които са подбрани до момента, са Карли Урей („ Западен свят “) и ветеранът на Троновете Брайън Когман.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР