От месеци всички следяха развитието на най-известната връзка в държавата

...
От месеци всички следяха развитието на най-известната връзка в държавата
Коментари Харесай

Евгени Генчев разтърси: Съжалявам, не се получи!

От месеци всички следяха развиването на най-известната връзка в страната ни - тази на Евгени Генчев и Валерия Георгиева. И, несъмнено, чакаха това, за което пианистът самичък не спираше да приказва в " Ергенът " - бленуваната женитба.

Това бе и поръчката, с която той влезе във формата - не да си търси гадже, а да си откри брачна половинка, с която да основат дом и деца. При това бързо, а не след пет години, да речем.

Е, тая няма да я бъде. Поне не в този момент, не и в скоро време и най-важното - не с Валерия. Истина е, че двамата до момента бяха към момента дружно и правеха опити да напаснат характерите си, тъй като Евгени е наясно, че за това си би трябвало време.

Той обаче към този момент се убедил, че с Вал не са един за различен и въпреки и мъчно, го приел. " Колкото и да искаш един човек, колкото и предпочитание да имаш посред ви да се получи, това не зависи единствено от теб. Правих взаимни отстъпки, даже с кучетата й привикнах, само че тя до момента не направи и един. И съм сигурен, че няма да го направи и отсега нататък. Съжалявам, че би трябвало да го кажа, само че не се получи ", споделил преди ден Генчев на двама от най-близкото си обграждане.

А те незабавно го посъветвали да се обади на Елена - несъмнено, в опит да го развеселят. Както знаем, Елена-Антоанета остана извънредно разочарована от него и в този момент не му се води даже другарка.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР