От месеци в публичното пространство витае слухът, че плеймейтката Светлана

...
От месеци в публичното пространство витае слухът, че плеймейтката Светлана
Коментари Харесай

Да, тя е бременна! Светлана Гущерова потвърди новината със серия от... емоджита!

От месеци в общественото пространство витае слухът, че плеймейтката Светлана Гущерова е бременна със своето второ дете. В други случаи бихме се отнесли скептично към сходен жанр изказвания, само че няма по какъв начин да не си спомняме и за първата ѝ бременност, при която след сходни клюки се роди дъщеричката ѝ - Анелия-Добромира.

Виж още: Слуховете не престават: бременна ли е Светлана Гущерова?

Всъщност слуховете за втора бременност на Гущерова започнаха още при започване на лятото. Оттогава насам тя нито е удостоверила слуховете, нито ги е отрекла, само че усещане прави, че на фотосите, които разгласява в Instagram, постоянно избира необятни рокли, които като че ли скриват истината от нас.

Виж още: Съкровището на мама: Преслава и Паола още веднъж очароват със фотоси

Преди броени часове плеймейтката и инфлуенсърка откри 30 минути, в които да отговори на въпроси на почитателите си в Instagram. А те бяха, какво постоянно, всевъзможни! Сред тях имаше и такива за новата ѝ бременност - дали е реалност или въпреки всичко е просто слух. 

Виж още: Прекрасна и без грим: Емилия качи фотоси, с които очарова почитателите

Всъщност и този път не получихме съответен отговор, само че си коства да обърнем внимание на най-малко два обстоятелството. Всички, които задействат опцията за въпроси от почитателите си, могат да избират на кои въпроси да отговорят. А Светлана " избра " да разгласява най-малко 3 въпроса, свързани с бременността си за тези 30 минути. Отговорите ѝ пък бяха все с емоджита - усмихнато, само че засрамено емоджи и ❤️. На третият въпрос за бременността си отговори, че желае да има най-малко три дечица. 

Виж още: Анелия не близва алкохол, само че призна за различен огромен недостатък, от който не може да се избави

Сред другите въпроси, които вълнуваха почитателите ѝ, бяха свръзани с хранителния режим, който съблюдава, както и по какъв начин минава един неин ден. Прави усещане, че към дневната рутина Светлана е добавила и работата в офис, обвързвана с развиването на стилния бранд, с който дебютира през лятото. 

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР