От месец май стартират директни полети между Варна и френските

...
От месец май стартират директни полети между Варна и френските
Коментари Харесай

Нова авиокомпания стартира полети между Варна и два града във Франция | През летния сезон пътуваме директно до Нант и Лил

От месец май започват директни полети сред Варна и френските градове Нант и Лил, оповестиха за Moreto.net от Фрапорт Туин Стар.

Периодът на полетите ще обхване целия летен деен туристически сезон. Полетите от и за Нант ще стартират на 3 май и ще приключат на 25 октомври, а тези от и до Лил ще се извършват в интервала 17 май - 4 октомври.

Полетите от двете дестинации ще се извършват един път седмично като билетите са към този момент в продажба на уеб страницата на самолетната компания Volotea. Това е дълго чакана вест за всички авантюристи и поредна стъпка към все по-разнообразните варианти, които пасажерите на Летище Варна ще имат през 2022 година, откакто през миналата година 50 самолетни компании направиха 9239 полета до 67 разнообразни дестинации на черноморския ни аеропорт.

Фрапорт Туин Стар ще постави всички старания за по-нататъшното увеличение на дестинациите, обслужвани от своите летища в България, изключително в тези времена на отрицателна вероятност за туризма, в резултат на спора сред Русия и Украйна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР