От Marvel може да заснемат самостоятелна трилогия за Хълк, съобщи

...
От Marvel може да заснемат самостоятелна трилогия за Хълк, съобщи
Коментари Харесай

Готвят трилогия за "Хълк"

От „ Marvel ” може да снимат независима трилогия за Хълк, заяви Screen Rant. Предстоящият да излезе филм „ Тор: Рагнарок “, може да е основата за независимите филми за зеления колос.
Самият артист Марк Ръфало съобщи, че следва идната стъпка в еволюцията на героя, който той извършва на огромния екран. Той призна за диалози по тематиката с продуцента Джейф Фейг.

„ Веднъж Джеф Фейг ме дръпна и ме попита по какъв начин считам, че би трябвало да протече работата по независим филм за Хълк. Аз му обясних какво мисля по въпроса. Тогава той съобщи, че това ще бъде направено в идващите филми за Тор и Отмъстителите. Реално те ще са основата за последваща поредност за Хълк.

Динамиката сред Хълк и Брус Банер е страхотна. Хълк е като големи бебе, а Банер би трябвало да го управлява. Ние сме при започване на тази история. Мисля, че ще бъде в действителност занимателно. Дано се получи “, съобщи Банер.

До този миг имаше два независими кино лентата за лекар Брус Банер, който при мощен приток на адреналин се трансформира в зеления колос Хълк. Нито един от тях обаче не реализира съществени триумфи.

В “Disney” и „ Marvel” към момента разискват по какъв начин би трябвало да протече независим филм за героя. Всичко ще стане ясно след излизането на четвъртата част на „ Отмъстителите “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР