От Марица разпространиха изпратени до тях снимки на смолянската съдийска

...
От Марица разпространиха изпратени до тях снимки на смолянската съдийска
Коментари Харесай

Марица показа снимки на кьорсофра със съдии

От Марица разпространиха изпратени до тях фотоси на смолянската съдийска бригада от нашумелия мач сред Гигант (Съединение) и Марица и шефове на локалния клуб в заведение. Ето и текста, в който клубът от Кършияка просторно споделя за перипетиите на дуела и след него с отбора от Мало Конаре:

„ В удостоверение на думите на президента на “Марица ” Христо Христов от изявлението му за Sportal.bg, през днешния ден публикуваме фотоси, правени вечерта след мача сред “Гигант ” (Съединение) и “Марица ”. На нея се виждат основният арбитър от мача Адриан Сюрджиев (вдясно, със зелената яка), двамата му помощници Румен Иванов и Николай Бинев (двамата вдясно от Сюрджиев), четвъртият арбитър Деян Вълев (вляво с брадата), човек от управлението на “Гигант ” (в дъното на фрагмента с екип на клуба) и администрат. шеф на “Гигант ” Николай Алексиев, по-известен във футболните среди като Кольо – Плъха (в гръб). На фотографията има и още един човек, който не може да се дефинира кой е. Приятелската компания се намира на маса в локално заведение и както се вижда са в положително въодушевление. Всичко това удостоверява изказванието за близостта сред управата на “Гигант ” и съдийската бригада. Коментарите оставяме на вас. Снимката бе изпратена от хора от Съединение, на които им е направило усещане състава на въпросната компания в заведението и държанието им един към различен. Доста показателно е, че случилото се е учудило даже локални хора.
Напомняме, че “Гигант ” е общински клуб и се устоя с пари от локалната община или другояче казано с пари на жителите. Дали се изразходват по предопределение – за насърчаване на спортна активност или за печелене на срещи по неспортен път? Това е проблем на локалната община, клуба, неговите ръководители и несъмнено на почитателите на футбола в Съединение, които са привикнали да се радват на сходни победи.
По време на срещата сред двата тима, предвид на протичащото се, е било премисляно тимът на “Марица ” да бъде изваден от терена и мачът да не продължи, само че след консултация е взето решение отборът да доиграе срещата, с цел да не бъдат налагани тежки наказания на клуба.
“Марица ” не е общински клуб и издръжката е напълно за сметка на президента Христо Христов. Отборът играе почтен футбол, развива млади фрагменти и ги внедрява в мъжкия футбол. Единственото, на което всички в клуба държат е почтена игра и от останалите клубове. Така, както би трябвало да бъде! Останалото не е спорт! Това е повода да желаеме истината да излезе на яве. И ще се борим за това по същия метод, както и на футболния терен – до край!
Инетресно е по кое време БФС ще вземе някакво отношение по проблема и желае ли въобще да работи в интерес на честната игра… “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР