От Лудогорец обявиха, че са на кръстопът и следващите им

...
От Лудогорец обявиха, че са на кръстопът и следващите им
Коментари Харесай

Лудогорец на кръстопът

От Лудогорец оповестиха, че са на кръстопът и идващите им два мача ще осмислят или провалят сезона. " Орлите " гостуват в четвъртък от 19.55 часа на ЦСКА Москва в мач от V кръг на Лига Европа, а в неделя срещат ЦСКА-Сф на " Армията ".

" Надявам се от двата мача да излезем с положителен резултат ", сподели треньорът Станислав Генчев. В група Н Лудогорец е втори с 6 т., като е с точка повече от Ференцварош и изостава с четири от Еспаньол. Московските " армейци " са последни с 1 т.

" С ЦСКА М се познаваме добре. Играем на техен терен и откакто първия мач им нанесохме тежка загуба (5:1), допускам, те ще желаят да се реваншират. Имаме положителни шансове за положителен резултат. Не вършим сметки. Всеки мач излизаме за победа. Когато побеждаваш, всичко се подрежда по най-хубавия метод ", добави той. Генчев няма да може да употребява осъдените Рафаел Форстър и Яцек Горалски и контузеният Жоржиньо.

" Мачът е със залог, тъй че ще има нужното напрежение. Очаквам сложен мач. От началото на сезона сме непрекъснато в сложен цикъл с два мача на седмица. Нямаме различен избор, с изключение на да се нагодим към тази стратегия, с цел да реализираме задачите си - излизане от групите на Лига Европа и шампионска купа. Гледаме мач за мач ", разгласи изпълнителният шеф на " орлите " Ангел Петричев.

" От няколко дни сме анализирали тима на ЦСКА Москва. Вече сме играли с тях. Отиваме с настройката да създадем добър мач и да победим. Надявам се да не допуснем неточности в този мач. След първия мач, който изиграхме, може да изискат да си го върнат за резултата. Добре съм, упражнявам от няколко дни. При добър процес, в случай че си вземем мача, а Ференцварош изгубят, може още в четвъртък да се решат нещата ", счита бранителят Георги Терзиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР