От Левски продължават с надъхващите клипове за 110-годишнината на клуба.

...
От Левски продължават с надъхващите клипове за 110-годишнината на клуба.
Коментари Харесай

Левски с нов клип за 110-годишнината на клуба

От Левски не престават с надъхващите клипове за 110-годишнината на клуба. Сега „ сините “ пуснаха клип с 4 от легендите на отбора – Георги Иванов, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Живко Миланов, които приказват за носените от тях номера на „ Герена “.

„ Фланелката на Левски е чест и отговорност. Фланелката с №9 е давала мощ и отговорност, дава мощ. Феновете на Левски постоянно са почитали номер 9, аз не върша никаква разлика “, съобщи Георги Иванов.

„ Чест, достолепие и обич “, сподели за №7 пък изпълнителният шеф Даниел Боримиров.

„ Фланелката с номер 10 значи доста отговорност, усеща се на стадион. Феновете чакат нещо по-креативно и положително. До ден сегашен постоянно съм изпитвал подозрения дали съм заслужавал да я нося. Надявам се всеки идващ да носи наслада на аудитория и да печели с нея “, разкри страстите си за №10 Христо Йовов.

„ Фланелката с номер 3 остави дълбока диря в мен. С нея направих първите си стъпки в професионалния футбол. Изпълни една моя фантазия – да играя с екипа на Левски и да нося капитанската лента “, сподели Живко Миланов.

Ето какво написаха от клуба:

" Отброявайки 110 години от основаването на нашата вековна обич – футболен клуб „ Левски “, дано си спомним за 110 митове, които изковаха със златни букви неговото великолепие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР