От края на 2017 до сега сме дарили 22 кувьоза

...
От края на 2017 до сега сме дарили 22 кувьоза
Коментари Харесай

Капачки за бъдеще поръчаха детска линейка за страната, събират пари за втора

" От края на 2017 до в този момент сме дарили 22 кувьоза за 22 общински лечебни заведения в страната, здравна инсталация за детски, неонатални и родилни отделения за други 14 лечебни заведения, а през днешния ден към този момент сме поръчали и първата детска неонатална кола за спешна помощ, която ще оперира в страната ", оповестиха уредниците на акцията " Капачки за бъдеще " Лазар Радков и Мартина Йорданова.

Линейката е със профилирано съоръжение за най-малките, както и със специфична платформа и окачване, които способстват за превозването на бебета с най-малък риск.

Специализираното средство отговоря на всички условия за такова, като се чака есента да бъде готово и доставено до регионалния град, в който ще оказва помощ на най-малките бебета. Градът ще бъде разгласен скоро.

От " Капачки за бъдеще " оповестиха, че акцията продължава, като средства към този момент събират за втора кола за спешна помощ, още веднъж за страната. Към момента кола за спешна помощ има единствено в София.




Организаторите припомнят, че всеки, който събира пластмасови капачки, може да съобщи своите количества на едно от събитията, които се провеждат всяка пролет и есен в цялата страна. Дати и места ще бъдат оповестени на на благотворителната акция през септември.

Също по този начин, от септември ще можете да предавате и алуминиеви кенчета на същите събития, от които средствата също ще биват събирани за животоспасяваща здравна инсталация.

Всеки, който желае да поддържа " Капачки за бъдеще ", може да го направи, като последва страницата

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР