От край време не се гледа с добри очи на

...
От край време не се гледа с добри очи на
Коментари Харесай

Растението, което ще сложи край на нашествията на КОМАРИТЕ! Истина ли е това!

От край време не се гледа с положителни очи на комарите. Те може и да не са причинители на съществени заболявания, само че пък наличието им към нас ни кара да се усещаме обезпокоявани.

Да не приказваме, че са способни да не ни оставят да спим цяла нощ, до момента в който жужукат досадно към главата ни и забиват жилото си на откритите места от тялото ни.

Те са същинска злина и колкото по-скоро открием вярното средство за прогонването им, толкоз по-доволни и щастливи ще сме.

Тайната не е във всички тези специфични репеленти, които се оферират по магазините. Всеки може да си набави подобен артикул, само че надали би склонил да впръска от него по тялото на дребното си дете.
 Отново пръскат против комари в Плевен Отново пръскат против комари в Плевен
На 21 и 22 юни 2021 година при удобни атмосферни условия в Плевен ще се извърши наземна обработка с топъл аерозол против комари. Обраб...

Все отново няма по какъв начин да сме 100 % сигурни в състава на репелентите, предлагани по магазините. Ако желаете да предпазите себе си, децата и цялото си семейство от нашествията на комарите, чуйте препоръките на баба.

Преди десетки години хората не са имали опция да си купуват скъпи електронни устройства, с които да поставят завършек на хапещите инсекти. Те са разчитали главно на натуралните средства, които са им на разположение.

Лавандулата и чудесата, които тя прави

Днес ще отдадем справедливо внимание на лавандулата, тъй като точно това растение съумява да отстрани комарите и техните нашествия.
 Ако ви ухапе КОМАР, незабавно използвайте този зарзават Ако ви ухапе КОМАР, незабавно използвайте този зарзават
Комарите са едни от най-досадните и неприятни инсекти, чиито ухапвания могат да провокират неотслабващ дискомфорт. Всеки се е сблъсква...

Да, става въпрос за най-обикновена лавандула. Нейният мирис е внимателен и съумява да отблъсне досадните кръвопийци. Можете напълно умерено да я употребявате, без да се тревожите за здравето на най-малките.

Това растение ни минимум би навредило както на децата, по този начин и на домашните любимци.

От вас се изисква да си набавите няколко коренчета лавандула и да си я отглеждате в саксия. Самият мирис работи като бариера за комарите и те сигурно ще стоят на метри разстояние от вас.

Това е най-лесният метод да се справите с насекомите, а дружно с това ще съумеете да украсите дома си по един необикновен метод!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР