От кой навик европейците се отказват най-трудно? Тъй като отказът

...
От кой навик европейците се отказват най-трудно? Тъй като отказът
Коментари Харесай

Разкриха пороците на европейците: С какво прекалят българите?

От кой табиет европейците се отхвърлят най-трудно? Тъй като отводът от привички, които остават за цялостен живот, изисква желязна воля, специалистите от ICE Headshop употребяват инструмента за онлайн разбор SEMrush, с цел да проучват фразите за най-често срещаните привички и да открият кои от тях европейците се пробват да преодолеят най-вече.

Освен това Хелън Норбъри, специалист по благосъстоянието, предлага своя опит за това по какъв начин да изкорените неприятните си привички.

От оценените 40 европейски страни 28 считат, че пушенето е най-трудният за отричане табиет, като общо онлайн търсенията на европейците, които се надяват да намерят препоръки по какъв начин да се откажат от никотиновия си табиет, са 850 440 всяка година. Сред най-търсените са Обединеното кралство (166 440), Турция (124 560) и Испания (122 040).

Алкохолът е вторият най-труден за отричане табиет и участва в първите резултати за доста европейски страни, само че е най-трудният за отричане табиет единствено за седем. Комбинираните онлайн търсения за отричане от алкохола доближават над 312 000 годишно. България (2040), Италия (32760) и Литва (3120) са измежду страните, които най-трудно се отхвърлят от алкохола.

Третият най-труден за отричане табиет в Европа е захарта, като Белгия (6000) и Люксембург (1560) са измежду четирите страни, които намират за най-трудно да се преборят с желанието си за сладко. Средната стойност на комбинираните годишни търсения е 98 520.

Кафето е четвъртият най-труден за превъзмогване табиет за европейците, инфорвира Дарик. Комбинираните годишни търсения за това по какъв начин да спрете да пиете пристрастяващата гореща напитка доближават малко над 35 000. Сърбия (1560) е единствената страна, в която най-трудно се отхвърлят от кафето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР