От желание да участва в следващото управление Български възход“ е

...
От желание да участва в следващото управление Български възход“ е
Коментари Харесай

Стефан Янев е готов на „всякакъв вид коалиция“

От предпочитание да взе участие в идващото ръководство „ Български напредък “ е склонна да одобри всяко предложение, което й се направи. Това стана пределно ясно от изявление на лидера на партията – някогашният длъжностен министър председател Стефан Янев. При съвсем изцяло преброени гласове неговата групировка влиза в новия парламент, въпреки и като най-малка по мярка политическа мощ.

„ Може да приемем всевъзможен тип коалиция, която е в полза на българските жители. Винаги съм казвал, че този вид обединения би трябвало да бъдат въз основата на цели, ясни правила и връзки ”. Така Янев отговори на въпрос дали би взел участие в ръководство с ГЕРБ.

Той се базира на волята на бълтарските гласоподаватели. „ Посланието на българските жители - при тази ниска изборна интензивност и при този вид парламент, който е без ясно болшинство – очевидно е „ седнете и се разберете ”, посочи Янев.

По думите му, в бъдещия парламент политическите сили ще се разделят не на огромни и дребни, а „ на такива, които оферират решения, и такива, които не оферират решения “. Затова

съставянето на постоянно държавно управление е отговорност на всички политици в Народното събрание. „ Очертаващият се зимен сезон с композиция от рецесии, изискват от всички нас на политическото поле, да намерим пътя към разговора ”, уточни експремиерът.

Това е ехтене на тезите на Движение за права и свободи. От придвижването също приканват всички парламентарни обединения към разговор и обединяване в името на превъзмогването на спешното състояние в страната.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР