От желание да се самоизтъкнат с постижения в последните си

...
От желание да се самоизтъкнат с постижения в последните си
Коментари Харесай

“Български пощи” се похвали с безплатни услуги в София и няколко села

От предпочитание да се самоизтъкнат с достижения в последните си дни, от правителтвото се обърнаха към „ Български пощи ”. В бомбастично прессъобщение на вицепремиера по дейно ръководство Калина Константинова беше оповестено, че от 18 юли в няколко пощенски клона стартира предлагането на 39 безвъзмездни административни услуги.

Подчертава се, че става въпрос за първата стъпка от пилотен план. Вероятно по тази причина самодейността стартира непретенциозно, в единствено 6 пощенски станции – Централната поща в София, град Баня и няколко села – Селановци (област Враца), Маринка (област Бургас), Крушовица (област Плевен), Игнатиево (област Варна).

Семплото начало обаче мощно въодушевява вицепремиера Константинова, в чийто сектор попадат пощите. „ От първия ден, в който с моя екип отговаряме за „ Български пощи “ се борим не просто за тяхното оцеляване, а за техния подем и бизнес разцвет. За задачата включихме едно от най-обичаните български предприятия като безспорен приоритет в Националния проект за възобновяване на страната от коронавирус рецесията и осигурихме спомагателни вложения ”, въодушевено разяснява тя, представена в прессъобщението.

Вицепремиерът акцентира, че планът се случва с помощта на назначеното от кабинета „ Петков ” управление. „... въпреки и краткотрайно да е отпред на „ Български пощи “, бе създаден подробен и извънредно професионален бизнес проект, с който всяко последващо управление, в случай че има капацитет и предпочитание, ще трансформира пощите в печелившо дружество единствено до няколко години “, продължава Константинова.

Следва дълъг, изящен роман за окаяното състояние на пощите в предишното и постоянния път на развиване, по който са поели под ръководството на краткотрайния им шеф Богдан Теофанидис. „ Когато поех ръководството на пощите, може би в най-тежкото положение за цялото им битие, в очите на чиновниците срещах обезсърчение и песимизъм. Никой не вярваше, че въобще има вяра за „ Български пощи “. Сега, когато към този момент три месеца работим дружно, те виждат, че обещанията стартират да се трансформират едно по едно в действителност. Срещат ме по коридорите и ми споделят какъв брой са щастливи и признателни, тъй като за пръв път от десетилетия не са били излъгани. За чиновниците на „ Български пощи “, а към този момент и за мен, пощите не са просто работа, те в действителност са задача “, предостатъчно изяснява Теофанидис, представен от пиарите си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР