От известно време Даниел Петканов, Дзами и Сами Хоссни имат

...
От известно време Даниел Петканов, Дзами и Сами Хоссни имат
Коментари Харесай

Как се стига с Москвич до морето

От известно време Даниел Петканов , Дзами и Сами Хоссни имат взаимен подкаст, наименуван Данък добавена стойност. В него тримата разискват какви ли не тематики от живота, като описват и много персонални неща.
 Даниел Петканов, бойното му кръщение и случаят с мотор, който е претърпял
Бойното кръщение на Даниел Петканов

Играчка-плачка е ситуацията

И като част от прекарването са решили да влагат пари, с цел да си закупят автомобил. Но не някоя лъскава лимузина, а... Москвич Алеко.

Страхотна машина си е, нас в случай че питате, само че в случай че е поддържана вярно. От последният влог на Петканов разбираме, че тримата са решили да се насочат към морето с новата си облага.

на Авг 13, 2020 в 9:47 PDT

Зад тях като подкрепление пък са се движили Александра Петканова и Мила Савова - дамата до Сами. Но за какво ли не се изненадваме, че още преди да изоставен София Дани, Дзами и Сами са изпитали много проблеми с Москвича.

От паднал батерия до приключил бензин - все неприятни преживявания, когато човек тръгне на път. От видеото обаче разбираме, че трудностите, през които са минали, не са им развалили настроението. Е, не и на Дзами.
 Александра Петканова и най-провокативната ѝ фотография
Най-провокативната фотография на Александра Петканова (досега)

Пссс... толкоз е нажежено, че чак пари

След 12-часово пътешестване до Варна Александра и Даниел са решили да се приберат със аероплан до София, тъй като са бързали. Останалите участници в приключението пък с кола, само че не с Москвича.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР