От името на президента Георги Глушков, Българската федерация по баскетбол

...
От името на президента Георги Глушков, Българската федерация по баскетбол
Коментари Харесай

Федерацията по баскетбол се разграничи от Тити Папазов frognews.bg

От името на президента Георги Глушков, Българската федерация по баскетбол изрично се разграничи и остро осъди дейностите на сегашния президент на БК Левски.

 

Ето какво разгласиха от федерацията на формалния си уебсайт:

 

" Българска федерация по баскетбол изрично се разграничава и остро осъжда дейностите на господин Константин Папазов, сегашен президент на БК Левски 2014, които станаха обществено притежание в подкаста " При Тото ".

 

В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ.

 

Всяка форма на експанзия – психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост.

 

В персонално качество съм уверен, че необятното публичното неодобрение, на което е подложен господин Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата му отминалост.

 

Георги Глушков,

Президент на Българската федерация по баскетбол "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР