От години работим в хранително-вкусовия бизнес, като аз съм завършил

...
От години работим в хранително-вкусовия бизнес, като аз съм завършил
Коментари Харесай

За сладкия бизнес и високото качество



„ От години работим в хранително-вкусовия бизнес, като аз съм приключил подобен колеж, последователно не се отхвърлих и специалността ми хареса “, описа в „ Преди всички “ Димитър Колчаков за това по какъв начин оцелява през днешния ден един дребен фамилен бизнес за сладкиши.
„ Опитваме се посредством разнообразни електронни платформи за професионални сладкари да даваме повече знания и опит на тези, които желаят да се занимават с този бизнес, тъй като той не е по този начин елементарен, както наподобява на фотосите и на сладката витрина ", уточни майсторът на сладки изкушения.

" В днешно време хората натъртват на качеството и на външния тип. За нас обаче качеството е значимо – използваме домашни артикули и без химия. Има и следване на новите трендове, само че и прибавяне на нещо от себе си. Ще подготвим домашни козунци за празниците ", сподели сладкарят.

Фирмата не е кандидатствала до момента по ограниченията за помощ на бизнеса, тъй като разчита на доволните клиенти, които се връщат. Колчаков уточни, че в бъдеще просто ще разширят бизнеса от сладката към солената част в хранително-вкусовия отрасъл.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР