От ГЕРБ започнаха да се чуват безсрамни гласове за бруталния

...
От ГЕРБ започнаха да се чуват безсрамни гласове за бруталния
Коментари Харесай

Без срам: Гербери изкарат жертвите виновни за полицейския терор

От ГЕРБ започнаха да се чуват безсрамни гласове за бруталния полицейски гнет под колоните на Министерски съвет предишното лято. На фона на мълчанието на Бойко Борисов, Младен Маринов и другите виновни фактори, лица от вторите редици на партията започнаха да трансферират отговорностите към протестиращите.

Депутатът Александър Ненков да вземем за пример написа във " Facebook " (без редакторска намеса): " Моят коментар за видеото с полицейското принуждение е следния, като си давам сметка, че надали ще се “хареса ” на всички. Да, изрично всеки превишил правата си, без значение от обстановката, би трябвало да си понесе следствията, най-малкото с цел да служи превантивно и отсега нататък. Аз също съм бил обект на сходни дейности и изрично ги Осъждам. И тук обаче идва различен, също толкоз неуместен въпрос: А какво вършим с тези, които чупеха, оскверняваха държавни институции, блокираха безусловно нелегално града, подиграваха се на служителите на реда, пробваха се да нахлуят в Народното събрание? Малко замязя на една приказка: “Абе да има правила, само че различен да ги съблюдава ”. Според мен е доста значимо, че в случай че желаеме да сме демократично общество, не би трябвало да сме безкритични и да си затваряме очите и за другата страна на монетата….Ако не, значи ни е рано още! ".

Със странна реакция във " Facebook " излезе и Александър Йорданов, представител на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Европейския парламент: " Хр. Иванов грачи против полицията по този начин, както против нея са грачили комунистите преди 9.09.1944 година Но и тогава и през днешния ден има Гешев ".

Още по тематиката: 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР